De taalzolder in Hoorn

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 13.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens schoolvakanties
van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

 

Adres
Keern 33L
1624 NB  HOORN

info@detaalzolder.nl

Bereikbaarheid

De Taalzolder is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Naast het gebouw is een parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren. De Taalzolder bevindt zich op loopafstand van het station.

Met openbaar vervoer: looproute vanaf het station
Over de spoorbrug loop je richting P&R terrein. Bij de uitrit van het terrein steek je het zebrapad over. Je slaat meteen voor het ziekenhuis linksaf. Je loopt over het trottoir helemaal door tot de stoplichten. Daar steek je over op de drukke kruising en gaat rechtsaf. Je loopt over het trottoir nog een stukje door langs de drukke, brede straat. Na ongeveer 50 m vind je aan je linkerhand het grote gebouw.

Met eigen vervoer: met de auto
Je rijdt vanaf de ringweg, op de grote kruising met stoplichten, het Keern op. Het grote, statige gebouw staat op de hoek dus je rijdt, direct na de bocht, rechtsaf de inrit op. Je bent dan meteen op het parkeerterrein voor het gebouw.

 

Ingang gebouw

Er zijn twee ingangen met een kleine trap. Je neemt de trap meest achteraan en belt aan op de bel met nr. 33L (Elke van den Elsen). Wij openen de deur via de intercom en dan wacht je even in de kleine wachtruimte boven aan de trap. Daar komen wij je ophalen.

Neem contact met ons op